Είμαι η Αρχοντούλα και σπούδασα συντήρηση αρχαιοτήτων, δεν ασχολήθηκα ποτέ με αυτό το επάγγελμα.

To μικρόβιο μπήκε στην προετοιμασία του γάμου μου, όπου έφτιαξα τα στέφανά μας και τις μπομπονιέρες. Έπειτα ήρθε η βάπτιση της κορούλας μου που ετοίμασα πάλι τις μπομπονιέρες της και όλο το βαπτιστικό πακέτο της.

Παρακολούθησα κάποια σεμινάρια, για να μπορέσω να καλλιεργηθώ, ανθοδετική, να μάθω τεχνικές παλαίωσης,  και να δω τα υλικά με άλλο μάτι.

Πριν από λίγο καιρό, αποφάσισα να κάνω το βήμα και να ανοίξω τον δικό μου χώρο, ένα μικρό ατελιέ για να κάνω αυτό που αγαπούσα πάντα, να δημιουργώ. Και έτσι, έφτιαξα μια μικρή boutique στην Ηλιούπολη και της έδωσα το όνομα Sweet Wish Boutique.

Ξεκινώντας αυτή την προσπάθεια ήθελα να δουλέψω το κάτι διαφορετικό, το κάτι ξεχωριστό και φυσικά το χειροποίητο.

Εξαιρετικής ποιότητας ρουχαλάκια, χειροποίητα παπούτσια, χειροποίητα ξύλινα κουτιά ζωγραφισμένα στο χέρι και φυσικά στέφανα γάμου, βιβλία ευχών, οργάνωση εκδηλώσεων και candybar.

Επέλεξα λοιπόν ρούχα βαπτιστικά όχι τόσο εμπορικά μοναδικά για την ποιότητα τους και το design τους και δεν το μετάνιωσα καθόλου. Συνδυάζοντας ένα ολοκληρωμένο πακέτο βάπτισης με χειροποίητους σάκους, ζωγραφισμένα κουτιά, χειροποίητα παπούτσια και λαδόπανα βαμβακερά απαλλαγμένα από χημικά, βλαβερές ουσίες και μόλυβδο.

Έπειτα ήρθαν τα ρουχαλάκια , ρουχαλάκια που θα επέλεγα να φορέσω στο δικό μου παιδί. Ρούχα από 100% πιστοποιημένο οργανικό βαμβάκι.

Και γιατί οργανικό?

Το δέρμα ενός βρέφους, ή ενός παιδιού είναι πολύ πιο ευαίσθητο από αυτό ενός ενήλικα και ταυτόχρονα το ανοσοποιητικό και αναπνευστικό τους σύστημα βρίσκεται υπό ανάπτυξη. Επίσης, το οργανικό βαμβάκι είναι η ασφαλέστερη λύση για άτομα με αλλεργίες, εκζέματα, δερματίτιδες και ευαίσθητο δέρμα στις χημικές ύλες, καθώς για τη βαφή τους χρησιμοποιούνται φυσικές ή ατοξικές χημικές βαφές, ενώ στην προλεύκανση δε χρησιμοποιείται χλώριο.

Τέλος ήρθε το παιχνίδι. Παιχνίδια από οργανικό βαμβάκι, ecofriendly, ξύλινα, χειροποίητες κούκλες, βιβλία και πάζλ.

Θα χαρώ να σας γνωρίσω από κοντά και να οργανώσουμε μαζί μια ονειρεμένη βάπτιση, να διαλέξουμε ένα ιδιαίτερο δώρο για το παιδάκι σας ή για ένα αγαπημένο σας πρόσωπο.

Αρχοντούλα.