ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

Σε περίπτωση παραγγελίας ειδών που χρειάζονται προετοιμασία (π.χ. μπομπονιέρες, πακέτα βάπτισης, βαπτιστικά ρούχα) και προϊόντα που δεν είναι άμμεσα διαθέσιμα, θα χρειαστεί να προκαταβληθεί το 50% του συνόλου της παραγγελίας κατόπιν πάντα επικοινωνίας.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ

Αν για οποιονδήποτε λόγο αλλάξατε γνώμη για κάποιο προϊόν που παραλάβατε, προσφέρουμε τη δυνατότητα επιστροφής σε όλα τα προϊόντα και την ανταλλαγή τους με άλλα προϊόντα. Η επιστροφή προϊόντος θα πρέπει να πραγματοποιείται εντός 10 ημερών από την ημερομηνία παράδοσης. Σε περίπτωση που επιθυμείτε να εκδοθεί πιστωτικό, η έκδοσή του πραγματοποιείται εντός 5 ημερών από την ημέρα παράδοσης του δέματος στην εταιρία.
Τα έξοδα αποστολής σε περίπτωση αλλαγής μεγέθους, για παραγγελίες που έχουν πραγματοποιηθεί μέσω e-shop, είναι δωρεάν και το κόστος επιβαρύνεται η εταιρία.
Σημειώστε ότι η επιστροφή ενός προϊόντος λόγω μεγέθους μπορεί να πραγματοποιηθεί μόνο μία φορά με έξοδα της εταιρίας και εφ’ όσον η αποστολή γίνεται εντός Ελλάδας. Κάθε επιπλέον επιστροφή επιβαρύνει τον πελάτη με το ποσό των 3€ για την Αττική και 4€ για επαρχία.
Για να προχωρήσετε με τη διαδικασία επιστροφής, πρέπει πρώτα να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά 210 4035361 και 6955712921 ή να μας στείλετε e-mail στο info@sweetwishboutique.gr, στο οποίο θα μας ενημερώνετε για την επιστροφή σας. Γίνεται από εμάς αποστολή του δέματος προς αντικατάσταση, η εταιρία courier παίρνει εντολή Παράδοσης – Παραλαβής και μόλις λάβετε το νέο δέμα, δίνετε το προηγούμενο στο courier.
Επιστροφές εκπτωτικών ειδών μπορούν να γίνουν μόνο σε περίπτωση αλλαγής μεγέθους και εφόσον υπάρχουν διαθέσιμα νούμερα.

ΟΡΟΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ

Οι παρακάτω όροι πρέπει να πληρούνται υποχρεωτικά στο σύνολό τους προκειμένου να γίνει αποδεκτή η επιστροφή της παραγγελίας:
• Η αίτηση επιστροφής ή ανταλλαγής δεν υπερβαίνει τις 10 εργάσιμες από την ημερομηνία παράδοσης βάσει των εγγράφων παραλαβής.
• Όλα τα επιστρεφόμενα είδη πρέπει να παραλαμβάνονται από εμάς στην αρχική κατάσταση που τα παραλάβατε, χωρίς σημάδια φθοράς, λερώματα και κατάλληλα για επαναπώληση.
• Όλα τα προϊόντα πρέπει να φέρουν όλες τις ετικέτες και τα συνοδευτικά καρτελάκια του κατασκευαστή που είχαν κατά την αγορά τους, καθώς και τη συσκευασία που τα συνόδευε.
• Όταν παραλάβετε τα προϊόντα, αναγνωρίζουμε ότι θα δοκιμαστούν, για να επιβεβαιώσετε ότι ικανοποιούν τις προσδοκίες σας. Επειδή κάποια από τα προϊόντα έρχονται σε άμεση επαφή με το δέρμα, σας παρακαλούμε να φοράτε πάντα εσώρουχα κατά τη δοκιμή τους.
• Παρακαλούμε βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπεριλάβει το συμπληρωμένο έντυπο επιστροφής μέσα στο πακέτο.
Εφ’ όσον το προϊόν και η διαδικασία επιστροφής πληρούν όλα τα παραπάνω κριτήρια, μπορείτε να αποστείλετε τα προϊόντα στη εταιρία και να τα ανταλλάξετε με άλλα, ή να πραγματοποιηθεί επιστροφή χρημάτων. Διατηρούμε το δικαίωμα να μην αποδεχτούμε επιστροφές προϊόντων που δεν συμφωνούν με τους Όρους Επιστροφής.
Σε περίπτωση μη τήρησης των αναγραφόμενων όρων, ενδέχεται να επιβαρυνθείτε το κόστος αποστολής.
Ο πελάτης έχει πάντα την απόλυτη ευθύνη της αποστολής του προϊόντος στη διεύθυνση που αναγράφεται στο Δελτίο Επιστροφής, καθώς η εταιρεία ως παραλήπτης, αδυνατεί να αναζητήσει το δέμα σε οποιαδήποτε μεταφορική.
Συνιστούμε να στέλνετε τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε με κάποια υπηρεσία για περισσότερη ασφάλεια, καθώς δε φέρουμε ευθύνη για προϊόντα που τυχόν χαθούν ή υποστούν ζημιές κατά την επιστροφή τους προς εμάς.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

To sweetwishboutique.gr, κατά τη διεκπεραίωση της πρώτης παραγγελίας ενός νέου πελάτη, έχει το δικαίωμα να πραγματοποιήσει τηλεφωνική επιβεβαίωση των στοιχείων του πελάτη και να ζητήσει επιπλέον στοιχεία, σε περίπτωση ταύτισης των στοιχείων δύο πελατών.

To sweetwishboutique.gr θα διαγράφει οποιονδήποτε λογαριασμό, μέσα από τον οποίο γίνεται συστηματική καταχώρηση πλασματικών (ψεύτικων ή συνεχώς ακυρούμενων) παραγγελιών.

To sweetwishboutique.gr καταγράφει και διαχειρίζεται τα προσωπικά δεδομένα των χρηστών και των εγγραφόμενων ως μελών της διαδικτυακής τοποθεσίας, αποκλειστικά και μόνο για την εξυπηρέτηση των πελατών και για τη διεκπεραίωση των παραγγελιών.

To sweetwishboutique.gr δεν δανείζει, ενοικιάζει, πωλεί ή παραχωρεί τα προσωπικά δεδομένα των χρηστών και των εγγραφόμενων ως μελών της διαδικτυακής τοποθεσίας, σε κανέναν, με κανέναν τρόπο και για κανένα λόγο.

Παραχώρηση των προσωπικών δεδομένων ενός χρήστη ή εγγραφόμενου ως μέλους μπορεί να γίνει μόνον κατόπιν γραπτού αιτήματος του ιδίου του χρήστη  – μέλους της διαδικτυακής τοποθεσίας ή δικαστικής απόφασης σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία.